Training

‘Kies je voor een trainingstraject met EquiXpertise, dan kies je voor maatwerk!’

Heeft jouw paard een blessure, moet hij sterker worden of ontstaat er onrust en spanning tijdens de training? Kies je er voor je paard in training te zetten bij EquiXpertise dan is jouw paard in betrouwbare en kundige handen.

Het trainingsschema wordt opgesteld in overleg met de eigenaar. Indien het van toepassing is, is er overleg met de behandelend arts of specialist. Voorafgaand de trainingsperiode volgt altijd een thermografisch onderzoek. Zo worden blessures of andere ongemakken uitgesloten. Het streven is om te werken met gezonde paarden die vrij zijn van blessures. Wij helpen je om de weg terug te vinden naar een happy athlete!

Kies je voor een trainingstraject met EquiXpertise, dan kies je voor maatwerk. De trajecten zijn volledig gericht op de langere termijn. Na de afgesproken trainingsperiode volgt een intensieve periode van begeleiding en instructie.

De training kan zowel op de eigen locatie van het paard, als op de locatie waar onze paarden gestald zijn. Wij adviseren echter om het paard in zijn eigen omgeving te laten staan. Dit scheelt een hoop stress en onrust en zo boeken we sneller resultaat dan dat het paard eerst moet wennen na een verhuizing.

Revalidatietraject

Voor een revalidatietraject zet je EquiXpertise in. Persoonlijke begeleiding om het paard naar een ontspannen en goed bewegend lijf toe te helpen. Het paard kan zowel aan de hand als onder het zadel getraind worden. Tezamen met de thermografie expertise, wordt er een breed behandelplan ingezet.

Tarieven

Een training of revalidatietraject is altijd maatwerk. Neem contact met EquiXpertise op om te bespreken wat er nodig is om jouw paard weer gezond en fit te krijgen.

EquiXpertise - Logo_01

Bel mij terug!

Wil je meer weten over diensten en wat dit voor jou kan betekenen? Laat een bericht achter en wij bellen je terug!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.