Clinics

De clinics worden op locatie gegeven. Over het algemeen zijn alle clinics maatwerk en is er een gedeelte theorie- en een gedeelte praktijkuitleg.

Voorbeelden van het aanbod:

Houding & Zit clinic

Tijdens de clinic leer je op een ontspannen manier te rijden door de volledige focus op houding en zit. Ervaar hoe je jouw lichaam zo optimaal mogelijk benut, zonder het paard in zijn bewegingen te hinderen. Met als resultaat een fijne samenwerking tussen mens en paard.

 

Longeerclinic

Tijdens een longeerclinic beoefenen we zowel de enkele- als de dubbele lijnen. Longeren is zoveel meer dan een manier om het paard rondjes te laten lopen. Tijdens de longeerclinic leer je alle kneepjes van het longeervak.

 

Cavaletti & Balken clinic

Tijdens deze clinic oefenen we volop met cavaletti en balken. Van balken lopen tot een volledig parcours springen. We leggen een stevige basis met een complete uitleg om hier zelf mee aan de slag te gaan.

 

Clinic over de natuurlijke scheefheid van paard (hoe hier mee om te gaan?)

Elk paard wordt met een voorkeurskant geboren, net als dat mensen links of rechtshandig zjin. Het in balans brengen van deze scheefheid noemen we rechtrichten. Tijdens de clinic komt aan bod hoe te herkennen wat de scheefheid van jouw paard is en hoe dit te corrigeren.

 

Tarieven:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijs op maat.

Het volgen van een clinic kan 1 of 2 dagen in beslag nemen. Een richtlijn voor een clinic is € 45,00 per persoon, afhankelijk van het type clinic.

Een clinic kan geboekt worden vanaf 6 personen. Alle clinics zijn maatwerk, naar gelang de wens van de ruiters. Over het algemeen bestaan alle clinics voor een deel uit theorie en een deel praktijk.

EquiXpertise - Logo_01

Bel mij terug!

Wil je meer weten over diensten en wat dit voor jou kan betekenen? Laat een bericht achter en wij bellen je terug!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.